Podcast

Een nieuw vertrekpunt

Home Podcast

Podcasts over Lelystad Airport

Met een kritische blik wordt Jan Eerkens (CEO Lelystad Airport) aan de tand gevoeld over de toekomst van de luchthaven. De presentatie door Margreet Spijker zorgt voor een onafhankelijk geluid, van de in de volksmond bekende uitspraak ‘wij van WC-eend adviseren WC-eend’ is geen sprake.

Een reeks van zes podcast afleveringen zal worden opgenomen in één van de gates van de nieuwe passagiersterminal. Margreet Spijker zal naast Jan Eerkens in gesprek gaan met twee gasten.

Over de podcast

In deze aflevering wordt er stil gestaan bij de luchthaven die Lelystad Airport vandaag de dag is. Wat gebeurt er op de luchthaven en wordt er nog gewerkt aan de komst van vakantievluchten?

Ondernemer Luuk van Hooijdonk (CEO Wings Over Holland), ruim 40 jaar actief op Lelystad Airport, kijkt naar de toekomst van zijn bedrijf. Is het Lelystad Airport van vandaag de dag goed zoals het is, of kan de komst van vakantievluchten een impuls geven?

De politiek komt ook aan bod, zijn zij bereid om de knoop door te hakken? Wat heeft zich tot nu toe allemaal afgespeeld om te komen waar Lelystad Airport nu is, onafhankelijk journalist Richard Schuurman deelt zijn visie.

Podcast 2

Flevoland centraal

Podcast 3

Zaaien en oogsten

Lelystad Airport Podcast

Podcast 4

Vertekend beeld

Lelystad Airport Podcast

Podcast 5

Van AMS naar LEY

Lelystad Airport Podcast

Podcast 6

Knoop doorhakken